HESAP BİLGİLERİNİZİ Mİ UNUTTUNUZ?

KVKK’ya Göre Envanter Hazırlanması ve Verbis Kayıt Eğitimi

İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Eğitimleri

KVK’da Verbis Sistemine Kişisel Veri Envanteri Giriş Son Tarihi 31 Aralık 2019! Şirket Olarak Hazır mısınız?

  • Kişisel Veri Nedir?
  • Kişisel Verilerin İşlenmesi Nedir?
  • Açık Rıza Nedir?
  • Bilgilendirme Yükümlülüğü Nedir?
  • Kişisel Verilerin Korunması Konusunda Herkesin Rızasını Almak Şart Mı?
  • Kişisel Verisi Alınan Kişinin Bilgilendirilmesi Nasıl Olur?
  • Kişisel Verilerin Aktarılmasındaki Koşullar Neler?
  • Kişisel Verileri İşlerken Hukuka Aykırı Olmaması İçin Neler Yapılabilir?
  • TCK’daki 6698. Madde Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Ve KVKK Mevzuatı Ve Hukuka Aykırılık Nedir?
  • Kişisel Verilerin Korunması Kanununa Uyum Çalışması Nasıl Yürütülmeli?
  • Genel Verilerin İşlenmesi Prosedürleri Nelerdir?
  • Hassas Verinin Koşulları Neler?
  • Yurt İçine Aktarma
  • Yurt Dışına Aktarma
  • Verilerin Güncelliğini Korumasını Nasıl Sağlarız?
  • Kişisel Veri Envanteri Nedir? Nasıl Hazırlanır?
  • Envanterin Hukuki Ve Teknik Değerlendirmesi Nasıl Yapılmalıdır?
  • Aydınlatma Ve Açık Rıza Yükümlülükleri Ve Kv. Envanteri İlişkisi
  • Verbis Sistemi Nedir, Kayıt Ve Bildirime İlişkin Esaslar
  • Kişisel Veriyi İşleme Envanteri Nedir?
  • Envanter Hazırlanırken Yapılan Hatalar Nelerdir?
  • Verilerin 3. Şahıslarla Paylaşılması Durumu
  • Hesap Verilebilirlik Ve Risk Yönetimi Nasıl Olmalıdır?

Prof. Dr. Erdem ÖZDEMİR - Marmara Üni. Hukuk Fakültesinde İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Ana Bilim Dalı Başkanı

Prof. Dr. Erdem Özdemir, İstanbul Galatasaray Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Anabilim Dalında çalışmaya başlamış, Paris ve Lyon’da yaptığı bilimsel araştırmalardan sonra doktora tezini tamamlamış, 2006 yılında “Doçent”, 2014 yılında “Profesör” unvanını almıştır. Prof. Dr. Erdem Özdemir’in, “İş Hukukunda İbraname Uygulamaları”, “İkale ve İstifa”, “İş Sözleşmesinden Doğan Uyuşmazlıklarda İspat Yükü ve Araçları”, “İş Sağlığı ve Güvenliği Hukuku“ isimli kitapları, çok sayıda makale ve karar incelemesi de yayınlanmış bulunmaktadır.

PERYÖN İnsan Yönetimi Derneği’ nde Yönetim Kurulu Üyesi olan Prof. Dr. Erdem Özdemir, bir çok şirket ve kurumda danışmanlık yapmakta, eğitimler vermekte; çok sayıda ulusal ve uluslararası konferansa konuşmacı olarak katılmaktadır. Prof. Dr. Erdem Özdemir, iş hukuku danışmanlıkları, hukuki mütalaa ve görüşleriyle uygulamaya da yön vermekte, “Hukuk” ve “İnsan Yönetimi” arasındaki köprüleri kurmaktadır.

Katılım için kayıt formunun en geç 25 Kasım 2019 tarihine kadar doldurularak banka makbuzu ile gönderilmesi gerekmektedir.

  • Kişi Başı

    1250₺ + KDV
  • 2 Kişilik Katılımlarda Kişi Başı

    1200₺ + KDV
  • 3 Kişilik Katılımlarda Kişi Başı

    1150₺ + KDV
  • 4 Kişilik Katılımlarda Kişi Başı

    1100₺ + KDV

    Telefon: 0216 455 0 800 - aysetopuzsahin@bncturkey.com
    Öğle yemekleri, çay, kahve ikramlar, toplantı çantaları, kitaplar ve tüm dökümantasyon ücrete dahildir.

    İZOLAN EĞİTİM DANIŞMANLIK ORG. İNŞ. SAN. TİCARET LTD. ŞTİ.
    Garanti Bankası Yenisahra Şubesi Şube Kodu: (1047) IBAN: TR82 0006 2001 0470 0006 2972 64 hesabı

DEĞİŞİKLİK VE İPTAL

  • Herhangi bir nedenle katılamama durumunda, önceden bilgi verilmesi koşuluyla ödenen ücret, bir başka programda kullanılmak üzere açık hale dönüştürülebilir. Aksi durumda katılım bedeli fatura edilir.
  • Zirve organizasyon sahibi firma mücbir sebepler gerektiğinde program mekânını veya programı değiştirme, iptal etme veya erteleme hakkını saklı tutmaktadır. İptal halinde ödenmiş olan ücretler iade edilir.
ÜSTE
WhatsApp Bizimle İletişime Geç